| БАТЬКИ |
|
|
|
| Середа, 23 грудня 2009, 08:04 |
|
1. Я завжди буду лагідно ставитися до своїх батьків. 2. Я буду жити у мирі та злагоді зі своїми братами і сестрами. 3. Я щоранку буду застеляти своє ліжко. 4. Я буду ставитися до своїх братів та сестер з любов'ю та прощенням. 5. Я буду виконувати домашнє завдання без нагадування. 6. Я щодня буду читати Біблію та спілкуватись з Богом, аби дізнатися, як Він хоче, щоб я думав та діяв. 7. Я щотижня буду прибирати у своїй кімнаті. 8. Я поговорю з батьками і запитаю їх, як я можу стати кращим сином дочкою. 9. Я буду виконувати роботу, про яку мене попросять 10. Хоч один раз на день, я буду казати мамі і татові, що їх люблю. 11. Я не буду втрачати терпіння і намагатимусь зрозуміти своїх батьків навіть тоді, коли мені буде здаватися, що вони помиляються. 12. Я буду показувати спою любов до братів і сестер, роблячи їм приємність. 13. Я не буду дозволяти, щоб невдоволення керувало моїми вчинками. 14. Якщо я казав неправду своїм батькам, то признаюся їм в цьому і розповім, що я збираюсь виправляти свої помилки. 15. Я щоденно буду молитися за свою сім'ю. |