ЦЕ БУЛО ВІД МЕНЕ! PDF Друк e-mail
Четвер, 20 жовтня 2011, 19:26

Дитя: Я борсаюсь із проблемами свого життя, самотужки намагаюся їх вирішити, боляче переживаю свою самотність – і це нікого не стосується.

Батько: Чи думав ти коли-небудь, що все, що тебе стосується, однаково стосується і Мене? Бо все, що стосується тебе, торкається зіниці Мого ока. Ти дуже цінний в Моїх очах, і Я люблю тебе, і саме тому для Мене є великою радістю виховувати тебе.

Дитя: Хочу тримати когось за руку, щоб не падати, щоб не розглядатися довкола і втрачати світло попереду, щоб не занурюватись і копирсатись у собі, а йти твердо вперед.

Батько: Коли спокуси напосядуть на тебе і прийде ворог, неначе ріка, Я хочу, щоб ти знав: ЦЕ БУЛО ВІД МЕНЕ, що твоя неміч потребує Моєї сили, і що твоя безпека полягає в тому, щоби дати Мені можливість за тебе боротися.

Дитя: Усі люди наділені розумом, але не здатні розуміти. Усі знають і навіть проголошують, що треба любити, але люблять відштовхуючи.

Батько: Ти є в складних обставинах серед людей, котрі тебе не розуміють, котрі не рахуються з тим, що тобі приємно, і котрі тебе відштовхують? ЦЕ БУЛО ВІД МЕНЕ. Я Бог, що керую обставинами. Ти не випадково опинився на своєму місці. Це саме те місце, яке Я тобі призначив. Чи ж ти не просив, щоби я навчив тебе бути покірним? Так ось, дивись: Я поставив тебе якраз в ту «школу», де цьому навчається. Твоє оточення і ті, котрі живуть із тобою, тільки виконують Мою волю.

Дитя: Мені не вистачає грошей, щоб вести гідне людини життя, не достає віри.

Батько: Чи маєш ти нестачу грошей, тобі важко зводити кінці з кінцями? ЦЕ БУЛО ВІД МЕНЕ, бо Я опікуюся твоїм гаманцем і Я хочу, щоб ти прибігав до Мене, був залежним від Мене. Мої запаси невичерпні. Я хочу, щоби ти переконався у Моїй вірності і у вірності Моїх обітниць. Нехай ніколи і ніхто тобі не скаже в потребі твоїй: ти не вірив Господеві, Богові твоєму.

Дитя: Намагаюсь пояснити собі, як можна, часто перебуваючи поруч з іншими, навіть із рідними, відчувати нездоланну відстань.

Батько: Чи, може, ти переживаєш ніч скорботи, чи в розлуці з близькими твоїми? ЦЕ БУЛО ВІД МЕНЕ. Я пережив скорботу та біль. Я допустив це, щоби ти звернувся до Мене, і в Мені зміг знайти вічну втіху.

Дитя: Дуже довго і важко переживаю зраду тих, кого полюбив і впустив у своє життя та серце. Любов не минає – і біль не стихає.

Батько: Помилився ти в другові, в кому-небудь, кому ти відкрив своє серце: ЦЕ БУЛО ВІД МЕНЕ. Я допустив, щоби це розчарування торкнулося тебе, щоб ти зрозумів, що найкращим твоїм другом є Господь. Я хочу, щоб ти все приносив до   Мене і говорив Мені.

Дитя: ЦЕ БУЛО ВІД ТЕБЕ!

За матеріалами Дивен Світ