БОГ ЛЮБОВІ PDF Друк e-mail
Середа, 30 вересня 2009, 11:06

Я - Бог любові. Я давно спостерігаю за тобою. Я завжди любив, і любитиму тебе. Я приготував дарунки спеціально для тебе і щасливий той, хто володіє ними.

Любовь, радість, спокій - ось Мої особливі дари для тебе! Любов, яка не знає кордонів. Любов, для якої не має значення, як ти виглядаєш, або як ти говориш. Безкорислива любов. Жертвенна любов, жива і добра. Справжня любов, яка продовжиться вічно. Любов, яка терпляча на цьому світі нетерпимості. Любов, яка зрозуміє тебе, коли інші не матимуть і здогадки про те, що відбувається у тебе в душі. Любов, повна ніжності і доброти, коли все інше довкола тебе здається холодним і злим.

Моя любов дарує душевний спокій, коли ти засмучений, відпочинок, коли ти стомлений, і сили, коли ти відчуваєш, що більше не можеш йти. Моя любов зможе зцілити тебе, коли твоє тіло

розбите; вона заспокоїть твій біль. Я не обіцяю, що на твоїй життєвій дорозі ти ніколи не відчуватимеш душевний біль, розчарування і хвилювання, але Я обіцяю підтримати тебе, направити тебе і дати необхідні тобі мудрість і силу. Я обіцяю завжди бути поруч. Разом ми зможемо винести всі труднощі, побороти всі слабкості, здолати всі перешкоди. Я знаю тебе, Я люблю тебе, і Я піклуюся про тебе.

Твій Небесний Батько.

Додати коментар

Захисний код
Оновити