|
Недавно відбулася поїздка до Львова, яку організував о. Роман Бобесюк. Поїздка проводилася з метою кращого пізнання релігійної і культурно-історичної спадщини України. Участь брали діти нашої парафії. Відвідали багато храмів нашої Церкви, де мали можливість помолитися. Також відвідали храми різних конфесій і при кінці подолали вершину «Високого Замку».
Усі стомлені та задоволені поїздкою вирушили назад у Дубно. Довший час ще дорогою ділилися враженнями про побачене і вирішили організувати ще й інші поїздки. Надіємось що з Божою допомогою наші плани здійсняться і ми взнаємо ще багато цікавого і корисного про нашу Церкву і рідну Україну.
Складаємо щиру подяку о. Володимиру Зіньку та о. Роману за духовний супровід і цікаво проведену екскурсію.
P.S.
Іван: мені дуже сподобалось у Львові. Це гарне і старовинне місто. Хочу ще раз там побувати.
Діма: У львові було дуже гарно. Ми відвідували багато різних церков і соборів. Все було дуже цікаво. Я хочу жити у місті Львів.
Неля: поїздка у Львів незабутня і найдивовижніша у моєму житті. Я до цього часу у Львові ніколи не була і він зачарував мене своєю оригіналльністю. Завдяки цій екскурсії я дізналась чимало цікавого про Львів. ми відвідали Львівський замок. З великим захопленням я повертаюсь додому, хоч дуже цього не хочу. Сподіваюсь, скоро ще раз відвідаюю Львів.
Іванка: Проведений у Львові день надихає на нові думки. 5 людей які були майже не знайомі стали найкращими друзями. 9 годин подорожі по бруківці. Верніса, Церкви, собори, каплиці. Прекрасно проведений час закликає повернутись у місто Лева. Позитив. Маса вражень. Маса тем для розмов по дорозі додому. Обмін усмішками та поглядами. Цю подорож не передати словами. Це треба відчути і побачити! Life is good!
ФОТОРЕПОРТАЖ
|